FIGATUR 2016: Menjem-nos Espanya!!!

La FIra de la GAstronomia i el TUrisme arriba a València el dijous 21 de gener. Un total de 17 expositors estaran presents en aquesta edició de FIGATUR, l’esdeveniment que reuneix la flor i nata del turisme gastronòmic espanyol, una oportunitat única per a tastar l’essència dels nostres pobles i gents universals: l’Espanya mora, l’Espanya roja, l’Espanya blava, la Spain is diferent, la cañí, l’Hispano-Olivetti, l’Espanya camisa blanca, l’Espanya ibèrica, les dues espanyes, la viva Espanya, l’Espanya Una, la gran i les menudes… Totes les espanyes (i més) reunides a l’escenari turístic més innovador de l’any, considerat pels expositors participants “d’especial rellevància per als nostres negocis”, asseguren fonts ben informades.

La cuina furtiva, tradicional organitzadora d’aquesta Fira, ha contractat un equip d’experts en l’àmbit de la gestió en general per al disseny de FIGATUR 2016, i segons el seu comunicat oficial “el resultat ha sigut un programa que posa l’accent en el turisme gastronòmic”. Les edicions passades de la Fira van estar centrades al turisme d’aventura, busseig, caça i pesca, cicloturisme, compres, creuers, eqüestre, enològic, esports d’hivern, esdeveniments, familiar, golf, idiomàtic, juvenil i escolar, gais i lesbianes, i turisme espacial, “però aquest any anem a menjar-nos Espanya; l’anem a pelar, tallar, salar i posar al foc. Serà una experiència extraordinària per als visitants, la metàfora perfecta de la transubstanciació eucarística”.

“Si vens a FIGATUR, has de portar la teua actitud cool, has de saber transformar-te en un figacool al complet -afirma el director de  comunicació de la fira-, perquè aquesta no és una cita cultural qualsevol, no és com totes eixes mediocritats que s’organitzen en espais públics plens de pols! Aquesta fira és la cita que definirà totes les referències per a deixar enrere el mal son de la crisi, d’una vegada per totes, i ens portarà als nous mapes de l’Espanya emprenedora, turística, menjable i càlida. L’Espanya salvada”.

FIGATUR 2016
Menjem-nos Espanya!!!

21 de gener, a les 21:00h.
Accés visitant: 20€
Reserves obertes enviant mail a lacuinafurtiva@gmail.com
DATA LÍMIT PER A RESERVAR: DILLUNS 18

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s