Nou blog furtiu

https://elstallersfurtius.wordpress.com/

Aquesta és l’adreça del nou blog de La cuina furtiva, dedicat als TALLERS. Una línia de treball que comença enguany un camí propi, després d’una experiència de 4 anys en activitats transversals sobre el menjar i la societat, la política i l’art.

Els TALLERS furtius no tenen una seu fixa, sinó que es realitzen allà on hi ha un context, un espai, un motiu i un grup de persones participants amb les quals compartir coneixements i bon estar.

El primer TALLER furtiu que omplirà aquest nou blog s’anomena “Una taula en comú”. Es realitzarà al festival d’Arts Escèniques Cabanyal Íntim, i tindrà una jornada oberta al públic amb un dinar el dissabte 9 de maig. Anem a treballar amb xics i xiques entre 18 i 23 anys que voten enguany per primera vegada en les eleccions municipals. I, per descomptat, anem a cuinar un dinar!

Al menú superior podràs trobar el diari del taller elaborat pels participants i persones del voltant, amb receptes, reflexions, entrevistes i tot tipus de materials relacionats amb el procés: textos, audios, vídeos, fotos…

Et deixem un botó permanent de contacte amb els TALLERS des d’aquesta pàgina. El trobaras baix.

Fins molt aviat!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s