De viatge pel riu

[Foto: Web de Luso Viajes]

No sabem com parlar-vos d’aquest Menú sense desvelar-vos el seu contingut. Potser és la vegada que més voltes li estem donant a aquest assumpte. Potser ja no teniu gens d’interés en aquests misteris, i preferiu que us diguem clarament què aneu a menjar, amb qui i on.

Però ens resistim.

Ens agradeu molt quan us veiem arribar i seure a la taula. Ens agradeu de veres. Alguns us menegeu amb soltura, com si estiguéreu acostumats a aquestes situacions. Uns altres us quedeu al final del grup, mirant per on cauen els tirs abans de prendre qualsevol decisió. La majoria arriba a la cadira somrient, i això sempre és un bon començament. Després, tots us mireu, us catalogueu, i molt possiblement us dediqueu un pensament estètic, eròtic o econòmic. Sembla que són les tres línies bàsiques d’opinió que s’estableixen entre les persones que es creuen pel carrer.

A hores d’ara, ja podem dir-vos que aquest sopar es fa a una llar, una casa “particular”, un lloc domèstic, privat. Al voltant de 500 comensals vau tastar els anteriors “Menús de boca en boca”, així que no anem a pretendre que no sabeu açò. Tothom sap açò. Una altra cosa és com eixe espai ens acollirà.

Fa molt de temps que no estrenem un nou “Menú de boca en boca”, concretament fa un any i 7 mesos. Des d’aleshores, les cuineres hem viscut una mica més. I vosaltres també. És hora de tornar a sorprendre-nos per tot.

Anem, persones comensals, anem De viatge pel riu.


Dates dels sopars: 26-27-28 de febrer, 6-7-8 de març
Reserves a: lacuinafurtiva@gmail.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s