Hem estat menjant espais

Hem passat una setmana a l’Animal a l’Esquena, el mas gironí que és espai de creació i vida de la companyia de dansa Mal Pelo, on hem cuinat al voltant de 350 menges que s’han colat per les boques fins a transformar-se en allò comú. Menjar és compartir. I habitar per a cuinar és un dels nostres desitjos més forts, per això ens agraden tants els espais domèstics com a lloc de treball. Ens els mengem.

Així doncs, hem eixit de la nostra casa per anar a altres cases. Hem habitat espais per a entendre com menjar dins d’ells. Hem imaginat l’espai com un aliment: cuinar-lo, oferir-lo, menjar-lo i fer la digestió. Hem trobat persones delicioses; hem posat davant d’elles, quan estaven cansades i famolenques, un arròs en bledes melós, acaronador, reconfortant. Hem dinat al bell mig del camp sota una carpa mora, escurat al gallet de la font, adormit a la cambra de dalt, desdejunat a la cuina; hem anat a fer un vi a la terrassa dels veïns, imprès un text a la caseta de baix, olorat els cavalls, ens hem dutxat a un camerí, hem escrit cada dia el menú en la pissarra, hem tocat la campana per anunciar el dinar, hem passejat el sopar pel camí dels arbres…

Gràcies Maria i Pep, Eduard, Neus, Inés, Lorena, Alessandra, Mauro, Juan, Guti, Xavier, Federica, Xavi/s, Leo, Marta, Enric, Jordi/s, Pablo, Paco, Mamen, Magdalena, Carles… el nostre veïnat del BHUM! 2014.

Cuinar és viure,  i és conviure.

Anuncis

2 pensaments sobre “Hem estat menjant espais

 1. M’encanta la vostra visió.

  L’espai com un aliment…

  habitat espais per entendre com menjar dins d’ells…

  Cuinar es viure!!!

  Una abraçada a tota la cuina furtiva.

  tAstantelmón

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s