Operació eixida

[FOTO: Sonia Martínez]

De què va açò….?

Mira la categoria sota la qual està arxivat aquest post: “Laboratori”. Per tant, ja sabem el que NO és açò. No és un Menú de boca en boca, així que no esperes cap discurs polític ni al damunt ni al voltant  del plat. Tampoc no és un taller, ni una performance, ni un projecte social. Aleshores, calma; no caldrà bussejar. Les cuineres tenim tanta calor com tu, i el que volem és passar una estoneta fresca i simpàtica en bona companyia, una experiència “surfera”.

Sincerament, la nostra Operació Eixida és un “Laboratori” perquè no sabem ben bé com anirà la cosa… Però el cas és que tenim molts ingredients per a considerar aquesta convocatòria com un experiment: per una banda, han fet reserva molts comensals que mai abans havien participat de cap cita furtiva. Per altra, anem a posar en pràctica algunes proves culinàries, especialment pel que fa a les menges líquides.

També cal tindre en compte que les cuineres soparem amb vosaltres, modificant així la nostra habitual invisibilitat. A més, un col·laborador especial participarà en el disseny i l’execució de l’Operació Eixida, altra novetat, i aquesta ens interessa molt perquè anem a clavar a l’entranya furtiva un punt de vista diferent… i masculí!

I per últim, mai no hem convocat una festa d’estiu. I encara que es pot pensar que això és fàcil (perquè total, a l’estiu tot lo món viu), a les cuineres no ens sembla una cosa tan senzilla superar els tòpics del folklore popular, el desgast publicitari de tants anys televisius i, sobretot, les vostres expectatives de diversió i la vostra idea del plaer. Però volem provar…

Així que anem-hi! Fem una festa furtiva d’estiu abans que no arribe Setembre i ens deixen amb les ganes d’haver tastat aquesta vivència. Vingueu amb la pell a l’aire, la boca golafre i els ulls brillants, que de la resta ja se n’ocupem les cuineres. Fem festa, estimades persones comensals, i celebrem juntes que aquesta pilota de coloraines als nostres peus, malgrat tot, encara gira.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s