“La faim du monde”

Baptiste Dubanchet és un jove francés de 25 anys que el passat 15 d’abril va començar un viatge en bicicleta de 3.000 km, des de París fins a Varsòvia passant per 7 grans capitals. Dubanchet vol concloure el trajecte en un temps aproximat de 3 mesos, durant els quals només s’alimenta de menjars que han sigut llançats al fem, procedents de comerços, hotels, supermercats, botigues, etc. amb l’objectiu de denunciar el malbaratament d’aliments als països rics.

Si haguérem conegut abans a Baptiste, li haguérem proposat que incloguera València en el seu viatge i que participara del nostre projecte RE-col·lecció, que es farà visible en la jornada del pròxim dissabte 28 de juny. Potser el jove francés, expert en desenvolupament sostenible i especialment implicat en el tema dels desperdicis alimentaris, haguera passejat amb nosaltres pel barri de Benimaclet compartint objectius, jornada culinària i dinar.

Com que Baptiste no estarà amb nosaltres el dissabte, us convidem a visitar la seua web (està en francés i en anglés), conéixer el seu projecte “La faim du monde”, i emocionar-nos juntes amb aquest viatge del qual totes podem aprendre tantes coses:

http://lafaimdumonde2014.com/

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s