Nòmades

Les furtives hem eixit aquest matí de ca Eric, la llar què ens ha acollit amorosament les dues darreres setmanes per posar a taula dos menús furtius, “La mirada animal” (estrenat al gener de 2013), i “A taula parada” (estrenat al juliol de 2013). Vora 80 comensals han tastat els nostres plats i les nostres idees. Han sigut nits de sorpreses, menges, risses i descobriments compartits. Però a la fi, cal eixir de la llar, com cada vegada, per trobar-ne una altra on tornar a parar la taula.

No només som furtives, també som nòmades, cuineres itinerants i domèstiques, a la recerca contínua d’espais on mostrar el món mitjançant els aliments. Dins de poc, aquest blog canviarà la cara, perquè la mobilitat també es troba a les imatges, a les paraules i a tots els indrets d’aquest projecte. Doncs allà anem, a fer camí….

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s