Junta d’accionistes

La cuina furtiva no cotitza en borsa, no té franquícies ni sucursals, no deslocalitza la seua producció, no exporta, no utilitza els aliments quilomètrics, ni els transgènics, ni els crescuts fora de la seua temporada natural, ni els que són perfectes, vistosos i exactament iguals. No tenim cap d’aquestos estressos, així que aquesta cuina és un projecte d’escala menuda i propera, casolà, femení, alegre i sense pressa.

Els nostres accionistes són amigues i amics amb una generositat extraordinària, persones que ens han prestat cases i objectes, ens han regalat idees i moments, ens han aguantat el caràcter durant els processos de creació i ens han premiat constantment, permanentment, més enllà del que podríem sospitar. Són com les herbes aromàtiques; la companyia perfecta per als millors plats.

Per això dijous passat vam fer la reunió de la junta d’accionistes de La cuina furtiva, i vam oferir a totes aquestes persones que ens donen suport un sopar diferent, amb ingredients prou pobres però amb molta cura i bastant d’imaginació. Aquestes persones, com les cuineres, vivim amb la consciéncia de fer del món un lloc millor, i quan totes aquestes energies innovadores s’ajunten ens n’anem a dormir segurs de què un canvi global és possible, i que les nostres accions, malgrat no poder bescanviar-les per bitllets, són actius de futur.

Així que La cuina furtiva encara el 2014 amb un compte de resultats brillant, i un benefici de 6’42 (euros?, centenars d’euros?, milions d’euros?…) que vam acordar per unanimitat deixar al pot. Gràcies a totes per comprendre, gaudir i respectar els nostres somnis.

Anuncis

4 pensaments sobre “Junta d’accionistes

  1. Guapa! La pròxima junta d’accionistes haureu de baixar unes quantes des del nord…!
   Besades!

 1. me encantaría que el proyecto cocina furtiva viajara a sevilla, sería una asistente segura…..podríais exportar vuestras ideas?

  1. Hola Beatriz!
   Claro que podemos viajar a Sevilla. ¿Tienes una casa con una cocina y un comedor grandes? ¿O conoces a alguien que lo tenga y nos lo preste? ¡Pues vamos allá! Al propietario-a de la casa donde hacemos las cenas le ofrecemos desayuno, comida y cena en su propia casa durante toda la semana. Si de verdad te motiva, lo hacemos.
   Escríbenos a lacuinafurtiva@gmail.com si quieres seguir esta conversación. Y muchas gracias por tu mensaje TAN estimulante!
   Salud y placer!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s