Us convoquem

Estimades persones comensals,
l’hivern ens envolta.

Al bell mig de l’estació més freda i fosca de l’any, just quan el sol és més benvingut i a les nits ens arrupim sota les mantes, precisament ara, al començament de l’any, que és l’inici de totes les coses una vegada més, us convoquem.
Vingueu a la nostra Taula parada. Us oferim una experiència per a escalfar-nos junts, per a envoltar la taula de paraules i mirades, d’actituds i connexions improbables, de gestos desconeguts i situacions càlides. Us citem a un sopar amb un grup de gent que no coneixereu, a un lloc que mai sabreu on està si no veniu, amb un menú que només tastareu si us apropeu a la nostra taula.
Us proposem un indret del món on el temps va, i ve. Una estona entre parèntesis per a assajar junts maneres de relacionar-nos, fórmules per a recobrar l’esperit humanista de la diversitat, sugerències per a l’enteniment.
Sopareu. D’això no tingau cap dubte. Es tracta de sopar. Però ja sabeu que les cuineres furtives entenem els aliments com a vehicles portadors de significats, i per això no només sopareu. En llenguatge mercantilista potser li diuen “valor afegit”; nosaltres li diem A taula parada, i el valor sou vosaltres.

Us esperem.

Del 19 al 23 de febrer.
Tria el dia, i fes la teua reserva a: lacuinafurtiva@gmail.com

Anuncis

2 pensaments sobre “Us convoquem

  1. L’oferta és temptadora, i fa que voli la imaginació. No se per on seré del 19 al 24 F, però si estés per aci, no faltaria a taula. . .

  2. Doncs si les dates i les agendes coincideixen, ens agradrà molt rebre’t. Gràcies pel teu comentari, i per tindre una imaginació voladora!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s