La taula a desembre

El novembre tot ho precipita. Et despertes de la migdiada, i de sobte ja és de nit. De sobte ja fa fred. De sobte s’acosten el Nadal i una urgència estranya i romàntica per què s’acaba l’any. Com si el calendari es llençara a la carrera, deixant enrere les fulles dels dies què cauen a grapats i alcen el vol espantades, perdent de vista la seua arrel. Així és com passa.

I de sobte, també, ja és desembre.

Un desembre amb sol, que segurament és la cosa que més desitja la meitat nord del planeta. Un desembre amb bolets, que enguany arriben tard perquè ha plogut molt poc. Amb fenoll, carabasses, castanyes i bledes. El meu desembre, a més, ha arribat amb xai i bacallà, formatge de Cabrales i vi negre Bobal. El desembre és altra cosa, perquè és la porta de l’hivern.

Doncs just ací, en aquest moment, tornem amb “A taula parada”. Si existeix un Menú radicalment oposat a les tradicionals trobades nadalenques, possiblement és aquest: no sabràs on vas a sopar, ni amb qui, ni de quins plats consta el Menú.

Vols vindre…? Doncs pots. Només cal que gaudeixes de les vivències humanes plaents, que t’agrade descobrir propostes noves al teu plat, que estigues disposada per als estímuls sensorials i intel·lectuals, que et divertisca jugar, provar, participar… Si tot açò et motiva, tenim un lloc per a tu en aquesta taula. El desembre pot ser un mes molt càlid si posem al plat els ingredients que cal.

 

“A taula parada”
Del 12 al 15 de desembre
A les 21h. /
Reserves a: lacuinafurtiva@gmail.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s