Cap al fred amb calor

El pròxim dissabte 30 de novembre La cuina furtiva farà una festa per a menjar-nos el cos. És una cita oberta, per a trobar-nos totes aquelles persones comensals que ja hem compartit abans taules, menjars i experiències. I també per al fet que, les que no ens coneixen, es puguen apropar una miqueta a la nostra manera de fer, ser i pensar.

No serà un Menú de boca en boca, però es menjarà, de bo i de tot. No serà un taller, però aprendrem juntes algunes coses sobre el menjar. No serà un festival de cinema, però hi haurà un programa col·lectiu de vídeos. No serà un concert, però hi haurà música i sons. No serà un museu, però hi haurà la presència artística de la ceràmica. No serà una pista de ball, però menejarem el cos. No serà una cita a cegues, però hi haurà trobades sorprenents. En fi, no serà una festa convencional, perquè ja sabeu que ens agrada donar-li voltes als hàbits.

Comptarem amb la inestimable col·laboració de Cécile Adelaide i de Los Insaciables, i lliurarem el Premi de vídeo i foto “Menjar-se el cos” (bases de participació).

Si vols vindre, has de fer una reserva al mail lacuinafurtiva@gmail.com, o bé prement el botó contacte d’aquesta pàgina. Indica el teu i el nombre de persones que t’acompanyen. ABANS DEL DIMARTS 26!!!

Menjar-se el cos, la FESTA furtiva

Dissabte 30 de novembre, al Sporting Club Russafa (C/ Sevilla núm.5 baix)

19’30h. Obertura de portes
20’00h. Los Insaciables
21’00h. Les furtives parem la taula
21’30h. SOPAR
23h. Projecció de vídeos i fotos presentades. Lliurament dels premis
0h. Comiat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s