La mar

Ens hem alçat cada matí amb el sol lluent sobre la superfície de l’aigua, i ens hem gitat cada nit amb el remor suau de les ones als nostres oits. La segona edició de A taula parada s’ha construït en companyia de la mar, que es també la persona que habita la casa, i és la casa mateixa.

La mar va ser el punt de trobada, i la vista desde dalt, i l’aroma constant entre plat i plat. La mar ens ha acaronat a tots, comensals i cuineres, durant cinc nits d’alegre lluna creixent. Aquesta convivència ha sigut una delícia per als sentits, i la nostra amfitriona ens ha permés gaudir d’un espai extraordinari que s’alça com una illa flotant sobre la ciutat llunyana. Així que les cuineres hem cuinat amb goig, i per tant el menjar s’ha assaborit amb deler, i a la fi La cuina furtiva, que ha de ser sinònim de plaers i pensaments, s’ha fet gran i voluptuosa.

A taula parada tornarà a convocar-se abans que no acabe l’any, principalment perquè ens agrada molt fer aquest sopar, però encara ens agrada més escoltar els vostre relat sobre el que passa a la taula, en especial tot el que envolta l’últim plat. És meravellós comprovar que les persones ens podem entendre, que som capaços de relacionar-nos col·laborant, que podem riure a carcallades durant una negociació i que no hem perdut, malgrat tot, la capacitat de jugar.

Cadascuna de les cinc nits ha sigut especial, cada grup diferent, cada boca diversa, cada diàleg a la taula sorprenent. Així que les cuineres furtives comencem la tardor amb el so de les ones donant-nos voltes al cap, el plaer d’haver conviscut amb la Rosa (que és la persona i és la mar), el record de la vostra presència i un vestit nou per al nostre blog, aquest color verd obscur que comparteixen els boscos i la Mediterrània profunda, allà on els ocells i els peixos canten el Time on my hands.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s