A taula parada, en marxa

Hui comença una nova cita amb el Menú de boca en boca 02, “A taula parada”, fins al diumenge 15 de setembre. Ja només ens queden places lliures per a l’últim dia, el diumenge. Si t’afanyes, pot ser encara arribes a temps de fer una reserva.

logoATPDes de hui i al llarg de 5 nits donarem de sopar a vuitanta persones. Vuitanta boques amb una història gustativa diferent, una diferent higiene bucal i una molt diferent valoració de la relació sabor-plaer.

Per tant, no tots els plats alçaran gemecs i no totes les persones arribaran a eixe punt de goig. El dia que aconseguim eixe grau d’homogeneïtat davant del menjar, serà un clar indici de què cal replegar els trastos i fugir d’aquest planeta.

Diferències. Aquesta és la idea que ens agrada. Els plats que s’ofereixen també són molt diferents, oposats de vegades. I entre les persones hi haurà, pot ser, parelles i amigues, però el grup sencer i les cuineres no seran mai tots coneguts. Eixa falta d’una història prèvia de tracte en comú és un bon estímul per a menjar junts, perquè fins i tot els gestos dels comensals en la taula per a expressar-se i relacionar-se no han estat assajats per l’hàbit.

La taula està parada, la tenim ací davant, i aquesta nit un grup de persones seuran en eixes cadires, beuran en eixos gots i recolzaran les mans sobre eixes estovalles. Junt amb els mateixos aliments, aquesta presència és la matèria primera de La cuina furtiva.

Anuncis

2 pensaments sobre “A taula parada, en marxa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s