Estiu, encara

Plou els darrers dies d’agost a València. Vesprades de fi d’estiu amb xocolata tèbia i galetes, mirant per la finestra un cel grisenc que es vessa en aigua dolça a la nit. Encara queda un mes d’estiu, però aquests dies de la fi d’agost, què són dies de tornada, tenen ja una olor premonitòria de tardor.

He anat al mercat de Russafa aquest matí i encara hi han moltes parades tancades per vacances, més de la meitat del mercat roman adormit, com la resta de la ciutat, amb les persianes baixades i els ulls tancats. Dins de pocs dies l’activitat tornarà a omplir tots els espais i la urgència del començament d’un nou curs ens empenyerà dins la roda de la productivitat però hui, encara, és estiu.

Podem berenar xocolata tèbia mentre les gotes de pluja menegen els malucs pel vidre. Anem tornant, d’acord, però ho fem a poc a poc, no tenim gaire pressa, ens bressolem a la fi de l’agost amb una dolça mandra i ens delectem en el procés. Encara és estiu.

Anuncis

2 pensaments sobre “Estiu, encara

  1. Mira, encara que pareix que “no toca” perquè és estiu, un dia d’estos de pluja inmisericorde berenarem xocolate i torrijas. I va ser sublim. Amb una calor de por, però sublim.

  2. Molt bé! Eixe esperit és el que toca: aprofitar els indrets dels desig. Besades, i gràcies per comentar amb tanta gràcia!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s