Passeu, passeu…

Passeu al blog de La cuina furtiva i poseu-vos còmodes, estimades persones comensals. Passeu, lleveu-vos les sabates.

Esteneu els vostres cossos a l’ombra d’aquesta figuera, que hui comença l’estiu i han de vindre dies de calor ofegant. Deixeu que els líquids de les herbes fresques us passegen la gola, tant com les gotes de suor us han de regalimar per la pell. Rebeu el nèctar dolç de les fruites i la sal que les tomaques ensumen de la mar. Passeu, passeu. Podeu tancar els ulls davant les olors de les espècies anisades, i relaxar les mans entre albercocs, i reposar el cap damunt dels pimentons encoixinats.

Passeu al blog de La cuina furtiva i permeteu-vos un lloc per al plaer conscient, un moment de frescor com un capvespre de camp després d’un dia de sol. Passeu, passeu, que menjareu delícies i pensareu bondats, ací, amagats com les cireres sota les fulles tendres, al caliu dels amics i del vi, a la vora de l’estiu en la ciutat. Descanseu, comensals, que hem de recollir forces per aprendre a viure, a estimar-nos i a pensar. Que no siga patint, que no paga la pena perquè habitem un lloc del món ple de meravelles. Somrigau, comensals, i obriu eixa boca mora per a rebre les paraules que anem a cuinar-vos amb goig. Passeu, passeu.

Anuncis

6 pensaments sobre “Passeu, passeu…

 1. ¡Hola, Guapa!

  No se me ha olvidado que tú fuiste la primera en hacer un comentario en mi blog, así que he venido aquí en cuanto he sabido del vuestro… No he llegado el primer, pero casi. Lo tenéis todo muy apañadito y muy aseao, enhorabuena. Ya sabes que lo mío es más el alimento para la mente, pero una cosa no quita la otra, así que os seguiré la pista…

  ¡Un abrazo y mucha suerte con el proyecto! ¡Nos vemos mañana!

  1. Holalá! Me alegro mucho de encontrarte por aquí! Y eso de “aseao” me ha llegado al corasón… Si mi madre lo leyera! 😉
   Gracias por degustar el blog.
   Besos!

 2. Enhorabuena a todos los que os habéis fundido en este proyecto y especialmente a mi compi, porque se ve, se palpa y me llegan los aromas, también, de su impronta. ¡Nos seguimos!

 3. Hola Perefe! Gracias por seguirnos! Y ya sabes que tenemos pendiente un puchero, antes de que el calor brutal nos lo impida. Si no, siempre podemos echar mano del gazpacho andaluz, o de la sopa fría de yogur, o del tinto de verano directamente…!
  Besos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s